Velkommen til Ramsø Musikhus


Ramsø Musikhus havde fredag d.21.november årets sidste koncert.

Det blev en aften med et fantastisk gensyn med Thorbjørn Risager & The Black Tornado og en værdig afslutning på musik året 2014.

Vi står nu i den situation, at vi endnu ikke har et fastlagt program for foråret, så vi er i arbejdsstøjet og knokler for at finde gode navne til forårsprogrammet.

Bestyrelsen har i efteråret ikke turde skrive under på nogen kontrakter pga. den uafklarede situation omkring forpagtningen af forsamlingshuset. Det tør vi nu, hvor Heidi og Rene har overtaget forpagtningen af Forsamlingshuset, så vi kan fortsætte vores koncept med hovedparten af vores arrangementer knyttet til Forsamlingshuset.

Vi har igennem 2014 oparbejdet et samarbejde med Kulturhus Cosmos i Viby og har allerede afholdt et enkelt af vores cafearrangementer i Kulturhuset - Dark Site of the Moon - i februar. Et fint alternativ til de helt små arrangementer.

Sidst var vi medarrangør til den store festligholdelse af åbningen af Cosmos Hallen ligeledes i tilknytning til Kulturhus Cosmos i Viby. Denne store hal giver helt nye muligheder for afholdelsen af store koncerter, hvilket er noget af det, vi vil arbejde videre med i 2015 -

Første kommende arrangement i Ramsø Musikhus bliver vores årlige generalforsamling, der er fastlagt til tirsdag den 24.februar 2015 i Forsamlingshuset kl.19.30.

Håber at rigtig mange vil finde vej til Generalforsamlingen og således være med til at sætte deres præg på det kommende arbejde i foreningen.    

Når der er underskrevet kontrakter til foråret vil dette selvfølgelig blive meldt ud her på hjemmesiden og sendes ud i Nyhedsmail og medlemsbladet.

af Charlotte Skou Hansen

                                     

 

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login