Velkommen til Ramsø Musikhus


Så er der igen arrangement i Ramsø Musikhus.

Denne gang er det vores cafe aften med den lokale Whiskysmed fra Gadstrup og koncert med Jane & Shane, vi har på programmet.

Håber at du allerede har købt billet.

Denne aften får du muligheden for både for at købe og smage forskellige spændende whisky, Rom eller Portvin og oven i dette en koncert med dejlig skotsk/irsk musik som lyd kulisse til de gyldne dråber.

Whiskysmeden benytter pausen imellem de 2 sæt fra Jane & Shane til under kyndig vejledning at guide dig til smagning af diverse forskellige  whisky, Portvin og Rom og, der bliver selvfølgelig mulighed for at købe hele flasker med hjem, hvis der er noget der frister.

Vær opmærksom på at Jane & Shane går på scenen kl.20 og spiller ca. 2 x 45 min.

Ramsø Musikhus er lige nu i en fase, hvor vi ikke helt ved, hvordan vi er stillet efter det sidste arrangement med Thorbjørn Riisager da Bodil Cederberg, der har været forpakter i forsamlingshuset igennem de sidste mange år stopper pr.1.november.

Vi skal nok som annonceret komme med yderligere oplysninger med hensyn til bestilling af mad til koncerten med Thorbjørn Riisager, når vi nærmer os og forhåbentlig ved mere.

Følg med her på hjemmesiden eller tilmeld dig vores Nyhedsbrev.

 

,

,

,

,

.  

                                                   

,

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login